Stoflab Haarlem, Entree buitenOp het Figee terrein in Haarlem vind je het StofLab. Dit is een uniek gebouw met pakhuizen voor webshops, inspirerende bedrijfsruimtes en fantastische (flex) werkplekken voor creatieve ondernemers. Het gebouw is modern en industrieel ingericht.

Uniek concept

Initiatiefnemer Pieter van der Spek: “Met het StofLab bieden we creatieve ondernemers een unieke co-werkplek. Professionals die behoefte hebben aan een flexplek, een kantoor, atelier of pakhuis, kunnen zich vestigen in het StofLab. Omdat allen werkzaam zijn in dezelfde branches ontstaat er direct veel synergie, veel inspiratie en heel veel mogelijkheden om samen te werken. En dat werken gaat van verzinnen, ontwerpen, produceren, inkopen, etaleren, verkopen, tot verzenden, ofwel: pakhuis, kantoor, webwinkel, expeditie.”

“Regelmatig zullen wij samen met de huurders evenementen organiseren om het creatieve aspect van het gebouw nog meer vorm en inhoud te geven. Het StofLab is een unieke groei- en bloeiplaats van en voor de gebruikers. Omdat het gebouw aan het Spaarne ligt, zullen ideeën hier al als vanzelf gaan stromen.”

Hier zou ik geweldig mijn klanten kunnen ontvangen! Wat een mooie ruimte voor een showroom

Ruimtes

Op de begane grond zijn kleine pakhuizen te vinden waar ondernemers hun webwinkel kunnen runnen. Verder is er een showroom, een fotostudio en een expeditie met inpaktafels voor het verzenden van goederen. Op de eerste etage kan men kantoren, vergaderruimtes, ateliers, vaste werkplekken en flexplekken huren.

Voor de lunch kunnen de huurders terecht in de ‘Cotton Club’. Er zijn ruimtes voor productie en voor ontwerp. Afhankelijk van de wensen zijn tijdelijke, vaste en langdurige huurcontracten mogelijk.

Heel veel extra’s

Het stofLab biedt aan haar huurders veel extra’s. Ten eerste zijn de huurprijzen erg laag en veel extra’s zijn bij de prijs inbegreen. Denk aan gratis supersnel internet, gratis parkeren, gratis verse koffie en zelfs elke morgen een heerlijk vers croissantje!

Laat je verrassen en kom een keer het StofLab bezichtigen, of draai een middag gratis mee! Neem contact met ons op als je interesse hebt!

8 redenen om voor het Stoflab te kiezen

 • Kennisdeling en samenwerking

  Deel je ervaring en expertise met andere huurders. Leer van elkaar en ga langdurige samenwerkingen aan.

 • Openbare ruimtes

  Je kunt gebruik maken van de vergader- ruimtes, showroom en fotostudio.

 • Inspirerende omgeving

  De ruimtes en werkplekken zijn ruim, open en inspirerend, zodat je heerlijk kunt werken. Hier ontstaan de beste ideeën!

 • Kosteloos parkeren

  Rondom het StofLab kan je gratis parkeren. Er is voldoende plek voor alle ondernemers en voor de bezoekers van het StofLab.

 • Heerlijke gratis koffie

  Bij lekker werken hoort natuurlijk ook goede koffie. In de Cotton Club is de hele dag gratis koffie verkrijgbaar.

 • Elke dag een vers warm croissantje

  Wij zorgen dat er elke dag een vers warm croissantje voor je klaarstaat, zodat je dag goed begint.

 • Lage huurprijzen

  De huurprijzen van onze (flex)werkplekken, kantoren en pakhuizen zijn laag en daardoor voor iedereen betaalbaar.

 • Snel internet

  Het StofLab is uitgerust met een supersnelle zakelijke glasvezelverbinding van KPN. Alle huurders kunnen dit gratis gebruiken